Menu
0
Écht verstand van dampopen en circulair bouwen
Snelle levering, veel uit eigen voorraad
Lage verzend en transportkosten
Scherpe inkoopcondities voor verwerkers en aannemers

Multipor minerale isolatie

Multipor isolatie

Multipor wordt gebruikt voor de isolatie van binnengevels, buitengevels en plafonds. Multipor is onbrandbaar, licht van gewicht en ideaal voor na-isolatie op steenachtige ondergronden. Lees meer...

Xella  Ytong Multipor

Xella Ytong Multipor

Ideaal voor na-isolatie van binnengevels, buitengevels, plafonds, bestaande en nieuwbouw. Vooral geschikt voor steenachtige ondergronden en voor zowel wanden, vloeren als plafonds.
€1.107,19
Xella  Ytong Multipor lijmmortel

Xella Ytong Multipor lijmmortel

Voor het verlijmen en afwerken van Multipor
€68,58
WEM  Glasvezel Wapeningsgaas

WEM Glasvezel Wapeningsgaas

Het stucgaas van WEM is gemaakt van glasvezel, voor het voorkomen van krimpscheuren in stukwerk. Door dat het wapeningsnet alkalisch bestendig is kan het gaas ook worden toegepast als wapening in kalkpleister.
€104,24
Hessler NatuurKalk HP14 kalkhechtmortel

Hessler NatuurKalk HP14 kalkhechtmortel

Voor het aanbrengen van en de hechtlaag op houtvezel of kurk isolatieplaten en het vervolgens uitvlakken van deze platen. Verder af te werken met de Hessler natuurlijke kalkpleister HP9.
€25,49
Hessler NatuurKalk HP9 kalkstucmortel

Hessler NatuurKalk HP9 kalkstucmortel

Zuivere natuurlijke hydraulische kalk, voor het opzetten van de basis stuclaag. Zonder vervuilende toeslagstoffen voor een gezond woonklimaat. De Hessler HP9 is een raapmortel met hoge dichtheid en geschikt voor minerale ondergronden.
€14,49
Tierrafino Leemfinish fijnpleister

Tierrafino Leemfinish fijnpleister

Tierrafino Finish leemstuc is een natuurlijke wandafwerking ontwikkeld voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werkruimten. Muren behandeld met Tierrafino Finish ogen stijlvol en stralen rust uit.
€69,27
Hessler NatuurKalk Fijnpleister, HP90

Hessler NatuurKalk Fijnpleister, HP90

Natuurlijke kalk afwerkpleister voor het maken van gladde, schilderklare oppervlakken op de al reeds bepleisterde ondergronden met de universele pleister HP9.
€44,95
Xella  Ytong Multipor stroken

Xella Ytong Multipor stroken

Voor het verlijmen en afwerken van Multipor
€113,92
Xella  Ytong Multipor reparatiemortel

Xella Ytong Multipor reparatiemortel

Voor het verlijmen en afwerken van Multipor
€75,57
Xella  Ytong Multipor wapeningsgaas

Xella Ytong Multipor wapeningsgaas

Voor het verlijmen en afwerken van Multipor
€155,89

xella ytong multipor isolatie

Multipor is een zuiver mineraal, ultralicht, natuurlijk isolatiemateriaal, gemaakt van kalk, cement, zand en water. Het is echt cellenbeton, heeft een zuivere minerale samenstelling, is drukvast en bevat geen vezels of kunststoffen. Het cellenbeton van Multipor bevat nóg meer cellen dan reguliere Ytong cellenbeton (en dus lichter), waardoor het extreem isolerend is.

Multipor is zeer dampopen en ook enigszins vochtregulerend. Geschikt voor moeilijke ondergronden in bestaande en historische gebouwen.

De productie van Multipor vraagt relatief weinig energie, er komen geen schadelijke stoffen vrij en het materiaal is volledig recyclebaar. Isoleren met Multipor betekent dan ook isoleren met een duurzaam materiaal. Voor elke uitdaging is een Multipor oplossing, in de woningbouw, renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw.


Toepassing

Multipor isolatieplaten zijn geschikt voor allerlei toepassingen, onder meer wanden, plafonds en daken. Zelfs dakterrassen, balkons en parkeerdekken zijn te isoleren met Multipor isolatieplaten – afgewerkt zijn ze immers drukvast en beloopbaar. Hetzelfde geldt voor de isolatie van vluchtroutes in gebouwen en constructies met zeer hoge brandveiligheidseisen.

  •  renovatie van bestaande woningen
  •  renovatie van historische, monumentale panden
  •  renovatie van utilitaire gebouwen zoals scholen, zorginstellingen, religieuze bouwwerken en sociale inrichtingen
  •  renovatie van kantoorgebouwen

Het meest wordt Multipor voor het isoleren van de binnenzijde van gevels en plafonds gebruikt (vanwege bijvoorbeeld gebrek aan ruimte aan de buitenkant). Platen voor de binnenzijde van een gevel worden aangeduid met de toevoeging WI; de platen voor plafondisolatie met de toevoeging DI.

Door middel van de speciale Xella Multipor lijm worden de isolatieblokken op de ondergrond bevestigd. Vervolgens met de Multipor lijm dun overgepleisterd met daarin ingebed een glasvezelwapeningsnet.

De Multipor producten laten zich ideaal combineren met kalkzandsteen en cellenbeton. Al deze bouwmaterialen beschikken over gelijkwaardige materiaaleigenschappen.

Voor elke uitdaging is een Multipor oplossing, in de woningbouw, renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw. De platen zijn extreem isolerend, steenachtig, onbrandbaar en makkelijk aan te brengen en af te werken. Wanden, plafonds en vloeren zijn zo eenvoudig te voorzien van een extra, massief isolatiesysteem.

 

Voor vragen of advies kunt u altijd bellen met onze klantenservice, onze adviseurs staan u graag te woord! Contact

*Indien volgens voorschrift aangebracht met alle originele componenten, door een professionele verwerker.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
Materiaal